Klinkers - All information om Klinkers
Klinkers i Alunda

Totalt i Alunda finns det 3 kakel- och klinkersföretag där du kan hitta ditt klinkers. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra och pålitlig försäljare av klinkers i Alunda som har klinkersen hemma. Om De inte har klinkersplattorna hemma som du vill ha kan de flesta få hem klinkersen på mindre än en vecka. Det är bra om man känner någon erfaren plattsättare som vet vilken klinkers om är att föredra och var du kan hitta den på din ort. Man kan också jämföra olika klinkerssorter på nätet men tyvärr finns det så otroligt många olika typer av kolinkers och tillverkare att det är snudd på omöjligt.


Då det i Alunda finns många som säljer klinkers är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av klinkers och mosaik de har till golvet. Om du kontaktar någon för att få råd och tips på klinkers är de bra om har en exakt ritning på ert golv med alla mått i centimeter för då är det lätt för försäljaren att beräkna åtgång och vad som blir snyggast när du lägger klinkersen. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika kakelföretag som säljer klinkers.
Bäst att komma i kontakt med en bra försäljare av klinkers i Alunda är att välja någon av nedan eller söka vidare på internet:


Alla kakelföretag som har klinkers i AlundaHoas Mattor & Markiser

Rundvägen 21

747 32 Alunda

070-5891990Upplands Bygg & Kakel AB

Björnhålsvägen 27

747 32 Alunda

0174-10185Hammarlund Måleri & Kakel AB

Bolsbyn 22

747 94 Alunda

070-3880580