Klinkers - All information om Klinkers
Klinkers i Boden

Totalt i Boden finns det 4 kakel- och klinkersföretag där du kan hitta ditt klinkers. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra och pålitlig försäljare av klinkers i Boden som har klinkersen hemma. Om De inte har klinkersplattorna hemma som du vill ha kan de flesta få hem klinkersen på mindre än en vecka. Det är bra om man känner någon erfaren plattsättare som vet vilken klinkers om är att föredra och var du kan hitta den på din ort. Man kan också jämföra olika klinkerssorter på nätet men tyvärr finns det så otroligt många olika typer av kolinkers och tillverkare att det är snudd på omöjligt.


Då det i Boden finns många som säljer klinkers är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av klinkers och mosaik de har till golvet. Om du kontaktar någon för att få råd och tips på klinkers är de bra om har en exakt ritning på ert golv med alla mått i centimeter för då är det lätt för försäljaren att beräkna åtgång och vad som blir snyggast när du lägger klinkersen. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika kakelföretag som säljer klinkers.
Bäst att komma i kontakt med en bra försäljare av klinkers i Boden är att välja någon av nedan eller söka vidare på internet:


Alla kakelföretag som har klinkers i BodenColorama /Färg & Golvhuset

Lulevägen 35

961 73 Boden

0921-51300Bergenudds Byggnads AB

Gjutvägen 4

961 38 Boden

0921-12235Lidbergs Trä

Hermelinsgatan 1

961 73 Boden

0921-12330Bodens Plattsättning

Kopplingsvägen 8

961 38 Boden

0921-50090