Klinkers - All information om Klinkers
Klinkers i Skelleftehamn

Totalt i Skelleftehamn finns det 3 kakel- och klinkersföretag där du kan hitta ditt klinkers. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra och pålitlig försäljare av klinkers i Skelleftehamn som har klinkersen hemma. Om De inte har klinkersplattorna hemma som du vill ha kan de flesta få hem klinkersen på mindre än en vecka. Det är bra om man känner någon erfaren plattsättare som vet vilken klinkers om är att föredra och var du kan hitta den på din ort. Man kan också jämföra olika klinkerssorter på nätet men tyvärr finns det så otroligt många olika typer av kolinkers och tillverkare att det är snudd på omöjligt.


Då det i Skelleftehamn finns många som säljer klinkers är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av klinkers och mosaik de har till golvet. Om du kontaktar någon för att få råd och tips på klinkers är de bra om har en exakt ritning på ert golv med alla mått i centimeter för då är det lätt för försäljaren att beräkna åtgång och vad som blir snyggast när du lägger klinkersen. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika kakelföretag som säljer klinkers.
Bäst att komma i kontakt med en bra försäljare av klinkers i Skelleftehamn är att välja någon av nedan eller söka vidare på internet:


Alla kakelföretag som har klinkers i SkelleftehamnAllbutiken i Norr AB

S:T Örjansvägen 8A

932 32 Skelleftehamn

0910-31342Norlund Bygg i Skellefteå AB

Hampvägen 36

932 31 Skelleftehamn

073-0625031KÅ Bygg & Renovering

Ursviksgatan 182

932 32 Skelleftehamn

070-5773297